Rondlopen

Itinéraires balades Condroz

Zoek een route

Te voet, op de fiets, te paard, op de motor of met de auto, een wandeling is de beste manier om de bestemming te ontdekken. Er is voor elk wat wils om de prachtige landschappen van velden, heuvels en bossen te bewonderen, evenals de steden en dorpen van Condroz en Famenne! Zoek een route die past bij uw wensen tussen de vele routes die wij aanbieden.

Houdt u er rekening mee dat tussen 1 oktober en begin januari sommige delen van de wandelroutes gesloten kunnen zijn in verband met de jacht.  Maak uw afspraken voordat u vertrekt. Informeer naar de geplande sluitingen.

Hier vindt u alle kaarten en brochures van gemarkeerde wandelingen, paardrijden en fietsen, evenals de toeristische gids van de Condroz en de Famenne.

Zoek een ritje

De Condroz-Famenne is een bevoorrechte plaats voor wandelingen in Wallonië, de perfecte gelegenheid om de regio te bezoeken. Naast de routes bieden wij u vele thematische, interactieve of sportieve wandelingen aan waarbij u de schoonheid van het heuvellandschap kunt bewonderen. Originele wandelingen, zoals een circuit van 141 km, onderbroken door 46 kunstwerken (Sentiers d’art), spelwandelingen voor kinderen (Mes Aventures) of themawandelingen onder begeleiding van een gids.