Wandelen in Condroz-Famenne

De Condroz en de Famenne is een ideale plaats voor natuurwandelingen in Wallonië, de perfecte gelegenheid om de streek te bezoeken. De landschappen zijn heuvelachtig en gevarieerd tussen typische dorpjes, bossen, velden, weiden,… Er is voor elk wat wils!
Itinéraires balades Condroz

Zoek een route

Te voet, met de fiets, te paard, op de motor of met de auto, een wandeling is de beste manier om de bestemming te ontdekken. Er is voor elk wat wils om de prachtige landschappen van velden, heuvels en bossen te bewonderen, evenals de steden en dorpen van Condroz en Famenne! Zoek een route die past bij je wensen tussen de vele routes die we aanbieden.
Hier vindt u alle kaarten en brochures van gemarkeerde wandelingen, paardrijden en fietsen, evenals de toeristische gids van de Condroz en de Famenne.

Zoek een ritje

Naast de wandelroutes bieden we u vele thematische, interactieve of sportieve wandelingen aan waarbij je de schoonheid van het heuvellandschap kunt bewonderen. Originele wandelingen, zoals een circuit van 141 km, onderbroken door 46 kunstwerken (Sentiers d’Art), spelwandelingen voor kinderen (Mes Aventures) of themawandelingen onder begeleiding van een gids.