Begeleide wandelingen met onze AMBASS'ACTORS

Neem contact op met onze gidsen om een rondleiding op maat in de regio te plannen!

ISABELLE BROERS

Natuurgids binnen de Cirkels van de Naturalisten van België (CNB). Ik ben lerares Engels en Nederlands en moeder van vier kinderen. Ik ben geïnteresseerd in geologie en entomologie en wandelen in de natuur is altijd een wonder voor mij.

JEAN-BENOIT DENIS

Professor in de natuurwetenschappen aan de E.P.A.S.C. in Ciney. Ik woon sinds 2012 in Hamois en ben geïnteresseerd in de natuur in het algemeen en in de verhalen en legendes die daarmee samenhangen.

SOPHIE BOUCHAT

Ik ben een maatschappelijk werker-criminoloog, een maatschappelijk werker in de jeugdzorg voor 12 jaar met een professionele praktijk gericht op de ontwikkeling van jongeren door het uitdrukken van hun emoties en het verbeteren van hun leefomgeving. Ik ben ook anier getraind in dierenbemiddeling door Médi'âne, natuuranimator getraind in ethologie door Natagora en paysaguide

THIERRY DESCAMPS

Gepassioneerd door natuurlijk en gebouwd erfgoed, begeleid ik natuurwandelingen en maak ik presentaties voor Natagora. Ik neem ook deel aan de activiteiten van de werkgroep "erfgoed" in het kader van het gemeentelijk plan voor plattelandsontwikkeling van de gemeente Hamois en ben opgeleid in landschapsanalyse.

MAUD
HEMBISE

In dienst van ADL de Ciney ben ik al jaren gepassioneerd door het gebouwde, natuurlijke en culturele erfgoed, de geschiedenis, de anekdotes, de architectuur, de ontdekking en vooral door de gemeente Ciney.

NATACHA THEVENOD

Als trainer in de kruidengeneeskunde ben ik gepassioneerd door de natuur en haar geheimen. Ik nodig je uit om via mijn wandelingen weer in contact te komen met de levenden, om de geneeskrachtige eigenschappen van planten te ontdekken en om de kennis en de rituelen van de Ouden opnieuw toe te passen.

Christine Blanchy

Gepensioneerde leraar, muzikant en grootmoeder van 5 kleinkinderen.
Mijn favoriete gebieden zijn muziek, fietstochten, natuur, geschiedenis, kunstgeschiedenis, het landschap en het architectonisch erfgoed van onze regio's. Ik stel voor dat u onze prachtige Condroz te voet of op de elektrische fiets ontdekt.

Geneviève Boutsen

Natuurgids CNB (Cercles des Naturalistes de Belgique), ik ben vooral geïnteresseerd in de geomorfologie van de Condroz en de afdruk van de mens in het landschap. Ik ben socioloog van opleiding.

Jacques Bontemps

Opgeleid als agronoom, jong gepensioneerd en vader van vier volwassen kinderen, loop ik graag in de regio, die ik goed ken. Ik wil graag de landschappen, bossen en de natuur van onze mooie regio met u delen

SABRINA HOLODILINE

Gepassioneerd door de lokale geschiedenis, laat ik mensen graag de geschiedenis van een dorp en zijn inwoners ontdekken

SYLVIANE VANDEVELD

Verbonden met de natuur door de vijf zintuigen en door mijn hart, voel ik me thuis in het bos. Ik ben geïnteresseerd in de deugden van planten en de vele voordelen van de natuur voor de mensheid. Als facilitator en leraar door middel van training laat ik mensen graag kwaliteitsmomenten beleven, in vreugde en vriendelijkheid.

Thomas Maro

Ik ben boomklimmer, touwtjestoegangsmonteur en klusjesman, ik loop graag in het bos en klim in het bladerdak. Als een eekhoorn ga ik met plezier van de ene naar de andere, terwijl ik de wezens observeer die ik onderweg tegenkom.

Annick Pirot

Verpleegkundige in de CHR van Namen, ik heb de opleidingen van paysaguide, bosgids, natuur- en milieugids bij de crier d'Anlier en het CCP in de permacultuur gevolgd. Ik geef regelmatig informatieavonden: eerste stappen in de permacultuur