Bestemming Condroz-Famenne in video

NIEUW

Bekijk de gloednieuwe, compleet vreemde en ongewone video van de Destination. Een luchtbel voorbij de gewone….

5 thematische video’s

Wij laten u graag kennismaken met de rustgevende omgeving van de Condroz-Famennestreek, een familie- en natuurbestemming in het hart van Wallonië.

Geniet van uw bezoek en tot ziens!

 

Een verborgen schat aan de poorten van de Ardennen

De Condroz-Famenne is een avontuurlijk gebied buiten de gebaande paden. Ongewone activiteiten, pittoreske dorpjes en een gastronomisch Belgisch terroir wachten zowel op jonge als op oude ontdekkingsreizigers: een waaier aan sensaties worden aangeboden. Voor een gezinsvakantie aan de poorten van de Ardennen is de bestemming een echte speeltuin, genesteld midden in de natuur. Een magische sfeer waar emotie en ontkoppeling samengaan. Veel plezier met je ontdekking!

Wandelingen midden in het bos

De bestemming Condroz-Famenne biedt een rustgevende natuurlijke omgeving voor wandelingen met het gezin. Op de paden hebben de kinderen plezier en de ouders genieten van een ontspannen omgeving. Te voet, maar ook met de fiets, te paard of met de auto, is de streek een geweldige plek om te ontdekken. De wandelingen langs de heuvels, rivieren en bossen beloven authentieke en vriendelijke momenten en onvergetelijke herinneringen. Je zal niet kunnen stoppen met je wandelschoenen aan te treken! Fijne wandeling.

Een paar dagen weg van alles

De Condroz-Famenne streek is de ideale Waalse bestemming voor een gezinsvakantie. In een gîte, een gastenkamer, een caravan of een boomhut kunnen gezinnen gezellige momenten samen delen in een uitzonderlijk kader. Een weekend of een paar dagen met het plezier van het samenkomen en terug naar de basis gaan. Ontsnappen, rust en het ongewone kenmerken de verblijven in Condroz-Famenne! Het is ook een kans om warme en gastvrije eigenaars te ontmoeten. Duw op de deur van deze accommodaties. Geniet van je verblijf!

Ongewone ontdekkingen

De Condroz-Famenne is een warme en gastvrije bestemming die vele verrassingen biedt voor wie zich er waagt. Een picknick aan het water, een nachtwandeling om je zintuigen te prikkelen, een dag op het Domein van Chevetogne of een proeverij van de producten van de kleine producent naast de deur, wat denk je ervan? De bestemming Condroz-Famenne biedt een breed scala aan culturele, erfgoed-, sport- en gastronomische ervaringen. Een lust voor het oog! Fijne bezoek.

Verse Belgische streekproducten

De kunst van het terroir en lekker eten wordt met liefde gecultiveerd in Condroz-Famenne: de streek biedt eenvoudig geluk met een gastronomische en authentieke keuken. In Condroz-Famenne genieten betekent proeven van de lokale smaken en genieten van heerlijke huisgemaakte maaltijden op basis van producten die met liefde zijn geteeld, vlak naast de deur. Je gaat deze lekker vinden! Smakelijk.