Bestemming Condroz-Famenne in video

In 5 thematische video’s onthullen wij u het rustgevende kader van de Condroz-Famennestreek, een familie- en natuurbestemming gelegen in het hart van Wallonië.

Geniet van uw bezoek en tot ziens!

Een verborgen schat aan de poorten van de Ardennen

De Condroz-Famenne is een avontuurlijk gebied buiten de gebaande paden. Ongewone activiteiten, pittoreske dorpjes en een gastronomisch Belgisch terroir wachten zowel op jonge als op oude ontdekkingsreizigers: een waaier aan sensaties staat u te wachten.

Voor een gezinsvakantie aan de poorten van de Ardennen is de bestemming een echte speeltuin, genesteld midden in de natuur. Een magische sfeer waar emotie rijmt op ontkoppeling.

Veel plezier met je ontdekking!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Wandelingen midden in het bos

De bestemming Condroz-Famenne biedt een rustgevende natuurlijke omgeving voor wandelingen met het gezin. Op de paden hebben de kinderen plezier en de ouders genieten van een ontspannen omgeving.

Te voet, maar ook met de fiets, te paard of met de auto, is de streek een geweldige plek om te ontdekken. De wandelingen langs de heuvels, rivieren en bossen beloven authentieke en vriendelijke momenten en onvergetelijke herinneringen. Je zult nooit stoppen met het aantrekken van je wandelschoenen! Maak een goede wandeling.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Een paar dagen weg van alles

De Condroz-Famenne streek is de ideale Waalse bestemming voor een gezinsvakantie. In een gîte, een gastenkamer, een caravan of een boomhut kunnen gezinnen genieten van momenten van samen delen in een uitzonderlijk kader.

Een weekend of een paar dagen met de vreugde van het samenkomen en terug naar de basis gaan. Ontsnappen, rust en het ongewone kenmerken de verblijven in Condroz-Famenne!

Het is ook een kans om warme en gastvrije eigenaars te ontmoeten. Duw op de deur van deze accommodaties. Geniet van uw verblijf!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Ongewone ontdekkingen

De Condroz-Famenne is een warme en gastvrije bestemming die vele verrassingen in petto heeft voor wie zich er waagt.

Een picknick aan het water, een nachtwandeling om uw zintuigen te prikkelen, een dag op het landgoed van Chevetogne of een proeverij van de producten van de kleine producent naast de deur, wat dacht u ervan?

De bestemming Condroz-Famenne biedt een breed scala aan culturele, erfgoed-, sport- en gastronomische ervaringen. Je zult versteld staan! Geniet van uw bezoek.

Verse producten van Belgische bodem

De kunst van het terroir en lekker eten wordt met liefde gecultiveerd in Condroz-Famenne: de streek biedt eenvoudig geluk rond een gastronomische en authentieke keuken.

In Condroz-Famenne genieten betekent proeven van de lokale smaken en genieten van heerlijke huisgemaakte maaltijden op basis van producten die met liefde zijn geteeld, vlak naast de deur. Je zult het geweldig vinden! Smakelijk.