De Kerstmarkten in Condroz-Famenne

Je hoeft niet ver te gaan om een originele kerstmarkt te vinden. In Condroz-Famenne vindt u alles wat u nodig hebt: ambachtelijke producten, streekproducten, lekker eten, ... kortom, alle ingrediënten die u nodig hebt om uw feesttafel te bereiden!

Net als vorig jaar zal de virtuele kerstmarkt van Moncondroz van 1 tot en met 31 december 2021 online beschikbaar zijn en een breed scala aan cadeau-ideeën en feestelijke producten aanbieden: kunstnijverheid en decoratie, sieraden en accessoires, levensmiddelen en andere cadeaubonnen.

Zie de pagina

Het team van de Jardin des Mycorhizes nodigt u uit op hun kerst micro-markt! Een twaalftal ambachtslieden en producenten uit de streek zullen u hun producten laten ontdekken of herontdekken.

Zie de pagina

marché de noël à Natoye

De kerstmarkt van La Spirale in Natoye is een unieke gelegenheid om kennis te maken met deze gepassioneerde mannen en vrouwen die alledaagse voorwerpen omtoveren tot meesterwerken.

Zie de pagina

animations parc ciney

Voor deze nieuwe editie van de Féeries du Parc zal het Parc Saint-Roch opnieuw worden uitgerust met bijna 180 chalets die schitteren met duizend lichtjes en die het publiek een waaier van verrassingen zullen bieden voor zowel het oog als de smaakpapillen.

Zie de pagina

Een echte eco-verantwoorde kerstmarkt met echte lokale en ambachtelijke producten voor het plezier van de ogen en de mond.

Efemeer restaurant

J'peux pas, j'ai raclette !

Beleef een gezellig moment in de bucolische en authentieke omgeving van het Chalet des Etangs de Schaltin.
Aan tafel, een echte ouderwetse raclette geserveerd op traditionele wijze met zijn assortiment van fijne vleeswaren en gepekelde vleeswaren … « zoals in de bergen ».”

Zie de pagina (Let op ! Sommige data zijn al uitverkocht)

Les Serres d'hiver - Domaine de Béronsart

Kom en dompel u onder in een warme sfeer in de prachtige serres van het Domaine de Béronsart en proef de winterse smaken!

3 - 10 - 17 december: De Keerstaperitieven

Wil je de week goed afsluiten? In december nodigt het restaurant “Aquarium” van het Domaine de Chevetogne u uit voor een gezellige en ontspannende vrijdagavond (met uitzondering van de twee oudejaarsfeesten). Muzikale omlijsting en hapjes gepland!

Zie de pagina

Ontwijkend winkelen

Of u nu uw feestmaaltijden voorbereidt, uw tafel versiert of op zoek bent naar een last-minute geschenk, aarzel niet om een van de vele winkels met streekproducten te bezoeken en uw eigen 100% lokale menu samen te stellen.

Zie de pagina

Slim reizen

Ben je van plan om naar Ciney te komen? De NMBS biedt een speciaal arrangement aan: een retour treinkaartje voor het weekend met 50% korting.

Zie de pagina

Maak van de gelegenheid gebruik om uw inkopen te doen, maar ook om de streek te ontdekken, het netwerk van logiesmogelijkheden, de bewegwijzerde wandelingen en de Kunstpaden.