De Knooppunten

Heb je ze gezien? Die groene en witte borden die de laatste tijd overal opduiken... Dit is het netwerk van knooppunten dat in de provincie Namen wordt opgezet!

Fietsliefhebbers kunnen in alle vrijheid hun eigen route samenstellen, al naar gelang hun mogelijkheden, dankzij een eenvoudig systeem van nummers en markeringen op elk kruispunt van wegen: de knooppunten
Hoewel reeds meer dan 20 gemeenten bewegwijzerd zijn, zou het hele netwerk deze winter in de hele provincie Namen voltooid moeten zijn.

In totaal zullen 421 knooppunten worden geïnstalleerd voor 2.094 km fietsen.

In de Condroz-Famenne zijn de gemeenten Ciney, Hamois en Havelange al volledig bewegwijzerd.
Het Maison du Tourisme zal in de zomer 2023 een kaart publiceren met het netwerk van de 7 gemeenten + voorstellen voor circuits à la carte.
Nog een beetje geduld…

Wat is een knooppunten netwerk?

Dit is een netwerk van speciale fietspaden, met herkenningspunten die worden aangeduid met een nummer. Deze punten noemen we knooppunten. Het zijn oriëntatiepunten, maar ook precieze plaatsen die je in staat stellen jouw fietsroute te moduleren en aan te passen.

Dankzij deze vele scharnieren kan je gemakkelijk jouw eigen route samenstellen, en die onderweg aanpassen om een ander pad te verkennen dan je had gepland.

Het verbindt ook de verschillende RAVeL-routes in de regio, en is gestructureerd rond verschillende stations!

Dankzij de vele scharnieren kunt u gemakkelijk uw eigen route samenstellen, en die onderweg aanpassen om een ander pad te verkennen dan u had gepland. Het verbindt ook de verschillende RAVeL-routes in de regio, en is gebouwd rond verschillende stations!

MAAK UW EIGEN ROUTE OP MAAT

Sélectionnez votre point-noeud sur la carte

Enregistré
Alt max: N/A
small-mountain
Alt min: N/A
Distance: N/A
Deniv.max: N/A
decrease
Deniv.min: N/A

Zoek een plek om te overnachten met de fiets

Met het label ”Fiets Welkom” kan je gemakkelijk de etablissementen herkennen die diensten aanbieden die zijn aangepast aan de behoeften van fietsers.

Ontdek ons grote aantal wandelingen, MTB, tochten te paard en motorritten in het hart van de Condroz en de Famenne.