Dit recept is bedacht door Rosalie Capon, diëtiste uit Ciney in samenwerking met het Office de Tourisme Condroz-Famenne. Hou je van pesto? En je houdt nog meer van "lokale" pesto? Dan adviseren wij u om het te maken met de heerlijke koolzaadolie met wilde knoflook van Alvenat!
Ingrediënten (voor 300 ml pesto)
150 ml Alvenat koolzaadolie
100 g rucola
70 g Tomme de Barcenal van de kaasmakerij Atelier 117
Peper en een beetje zout
Een scheutje water indien nodig
Voorbereiding:
1. Maak de raket schoon
2. Meng alle ingrediënten samen
3. Giet de pesto in een potje en bewaar in de koelkast
Alle producten zijn gekocht bij Cocoricoop in Ciney
Bericht van Rosalie: "De koolzaadolie van Alvenat is echt heerlijk! Toen ik het zag bij Cocoricoop in Ciney, moest ik dit klompje wel kopen! Eerlijk, het is de omleidingen waard, het zou systematisch deel moeten uitmaken van onze keuken benodigdheden!
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.AcceptRejectRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.