Slapen in een hut, op de grond of hoog

Cabane La Tête dans les Etoiles

Kom er even tussenuit: slaap “La tête dans les étoiles” in een volledig uitgeruste hut te midden van bomen en vogelgezang in het mooie dorpje Faulx-les-Tombes (in de provincie Namen).
U zult nieuwe energie opdoen en genieten van de weldaden die de natuur ons kan bieden, te midden van voorwerpen uit een andere tijd, op ontdekking naar de gemeente Gesves en de schitterende Samson-vallei.

Rue du Sabotier, 19 – 5340 FAULX-LES TOMBES
+32(0)479/60.18.52
auxjardinsdolivier@gmail.com

120€/nacht met ontbijt

Dom'up vue ext

Dom'up (Hut in de bomen)

De Dom’Up staat hoog in de bomen en wordt bekroond door een ruime tent die plaats biedt aan twee personen.
Dit alles midden in de natuur, midden in een prachtig park.

Hodoumont – 5350 Ohey
+32(0)485/93.62.02

Le Mégapod

De pod is als een klein chalet, een kleine bungalow, gemaakt van hout en ovaal van vorm. Het is een ongewone accommodatie 100% natuurlijk!

De ronde vorm en de geur van hout maken het tot een gezellige, warme en zeer “cocooning” ruimte.

Rue du Pilori 59 – 5353 Goesnes
+32(0)496/40.51.05
info@chambredhoteslarbredevie.be

Ecorce intérieur

Ecorce

Genesteld in de bossen op 7 meter boven de zeespiegel, is de hut voorzien van alle comfort van een hoogwaardige accommodatie en biedt plaats aan maximaal 3 personen.

De woonkamer is ingericht met een volledig uitgeruste rustieke keuken.
Boven is de slaapkamer het perfecte evenwicht tussen comfort, authenticiteit en functionaliteit, met uitzicht vanuit het bad op de uitgestrektheid van het bos.

Het terras, gebouwd rond de tweehonderdjarige eik voor een aangename frisse wind, biedt u de mogelijkheid om te zonnebaden of te genieten van een barbecue.

5332 Monin

Le chaudron

Wil je ontsnappen naar het platteland in een echt ongewone accommodatie? Kom samen wat quality time doorbrengen in de Chaudron op de Ferme de Froidefontaine.

Le Chaudron is ideaal voor wie op zoek is naar een ongewone ervaring, rust en slapen dichter bij de sterren. De boerderij biedt degenen die dat willen ook de mogelijkheid om de verschillende projecten te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van de prachtige Condroz streek.

Ferme de Froidefontaine
Froidefontaine 1 – 5370 Havelange
+32(0)83/21.11.31
info@froidefontaine.be

Beewoods

Ontdek deze unieke plek, een oase van rust voor een nacht of een verblijf. De naam Beewoods komt van het feit dat een imker honing oogst in de bossen rond de hut.
Wees gerust, de bijen zijn op afstand, zodat je in alle rust van het buitenleven kunt genieten.

Contact en reservatie
+32(0)485/65.89.07
info@beewoods.be

La cabane du potager

Kom en breng een onvergetelijke nacht door in een comfortabele hut in het hart van de moestuin van de boerderij.
De hut biedt plaats aan 2 personen en is smaakvol en elegant ingericht met natuurlijke materialen en recycling.
Omringd door groenten, bloemen en fruit, verblijf je in een hut met alle comfort die je nodig hebt voor een buitengewone ervaring.

Ferme de Linciaux
Linciaux 2 – 5590 Ciney
+32(0)83/21.11.31
info@frmedelinciaux.be

Les Fées Miroir

Unieke en ongewone accommodatie in Libois, waar je kunt genieten van een originele, luxe en cocooned ervaring omringd door bomen met een Scandinavisch bad in het midden.
Kom genieten van de ongewone accommodatie “Les Fées du Miroir”, waar de sereniteit van de natuur een onvergetelijke ervaring belooft.
Met luxe comfort, een Scandinavisch bad, een gezellige ruimte bij het vuur of de vuurkorf, kun je niet anders dan je op een andere plek wanen en een onvergetelijke tijd beleven. Opening in februari.

Contact et Réservation
+32 85 87 09 51
lfmlibois@gmail.com