Hier zijn ONZE FAVORIETEN,
Laat de magie gebeuren!

Escape Game aan het Domein van Chevetogne

Een startveld, een paar instructies, en dan is het aan jou om te spelen… Het vindt plaats op de zolders van het Château de Chevetogne, een activiteit voor het hele gezin. Zal je op tijd slagen? Los jij de raadsels op? Ga je de vallen verijdelen?

Mijn Avonturen als Tovenaar

Waarom niet van uw bezoek in Condroz-Famenne genieten om een van Mijn avonturen als tovenaar uit te voeren? 11 wandelingen en spelletjes zijn beschikbaar, uit te voeren met een kleine tas, een notitieboekje of een mobiele applicatie.

SCOOP: een nieuw avontuur komt er voor de carnavalsvakantie en speelt zich af in het Gesves educatieve bos met een zwarte ooievaar… stay tuned!

TOTEMUSWANDELING: ONTDEKKING VAN GODDELIJKE, DE BLAUWE GEMENGDE KOE IN MORESSEE (SOMME-LEUZE)

Verbonden wandeling in de vorm van een speurtocht met educatieve en interactieve panelen. U zult verrast zijn zoveel te leren in zo’n rustig en landelijk gebied! Vertrek vanaf de Ferme de la Bourgade (klein restaurant, plaatselijke winkel,…)

Wilt u met uw gezin de boerderij ontdekken?

Elke zaterdag van 10 tot 12 uur laat de Ferme du Bois du Bocq in Schaltin (Hamois) u kennismaken met het leven op de boerderij door samen met de dieren… Voer de kippen, knuffel de konijnen en cavia’s, aai de pony’s, geef de kalveren hun fles, voer de koeien,…

Maak een ritje... op een pony!

In de Ferme du Bois du Bocq in Schaltin kunt u 2 zaterdagen per maand een bosrit maken. Jij houdt de pony vast en je kind geniet van een ritje op de rug van zijn vriendje (toegankelijk vanaf 3 jaar).

Bij Lulu à Sorée biedt Stéphanie u een echte ontdekking, en zelfs een (de)sensibilisering voor de paardenwereld voor het hele gezin. Het is een magisch moment dat jong en oud nooit zullen vergeten.