Ga op schattenjacht met Totemus

De beroemde schattenjacht “Totemus” komt naar Ciney! Ga op schattenjacht en (her)ontdek de rijkdom van het erfgoed van Ciney.

Totemus komt naar Ciney. Gewapend met je smartphone kun je met Totemus op avontuur gaan langs een wandelroute en raadsels oplossen terwijl je je een weg baant van de ene toeristische trekpleister naar de andere. Helemaal tot aan de virtuele Totem van de plaats die je verkent!

Beschrijving van de jacht

Geduld, geduld! In Ciney neemt de route van vier kilometer je mee op ontdekkingstocht langs bezienswaardigheden zoals de Place Monseu, de Collegiale kerk en het Parc Saint Roch… Het is een leuke route vol anekdotes, geschiedenis en raadsels.

Aan jou de keuze!

Totemus is een mobiele applicatie waarmee je op een leuke, interactieve manier de rijkdommen van onze regio’s kunt herontdekken.
Gewapend met je smartphone ga je op avontuur en los je de raadsels op terwijl je je een weg baant van de ene toeristische trekpleister naar de andere, waarbij je ontdekt waar de Totem verborgen is op de plek die je verkent. Totemus houdt het midden tussen een schattenjacht en geocaching en wil erfgoed promoten via een meeslepende en spannende ervaring die sport, met verschillende moeilijkheidsgraden, cultuur en avontuur combineert. Met een kaart met beschikbare speurtochten of suggesties voor routes in de buurt kun je het lokale toeristische aanbod (her)ontdekken, alleen, met je familie of met vrienden.