Chez Bibi

Logo Famille Bienvenue

Beschrijving

Een familiale derde plaats open voor iedereen waar u kunt drinken, eten, ontmoeten... gelegen in Faulx-les-Tombes, op 10 minuten van Namen:


Chez Bibi is een waanzinnige weddenschap om het laatste café in de Samsonvallei om te toveren tot een nieuwe ruimte gewijd aan vergaderingen! Dit is wat wij een derde plaats noemen, die tot doel heeft solide en positieve relaties tussen burgers tot stand te brengen. Bij Bibi worden twee soorten diensten aangeboden: het café en de snackbar (Boire & Manger) en de workshops en evenementen (Activités).


Kleinschalige plaatselijke catering

Lokale, eenvoudige, gastronomische en vriendelijke keuken. De keuken is warm en aangepast aan een familiepubliek. In een gezellige sfeer kunt u proeven van wat wij "petit restauration" noemen, bereid met producten uit onze mooie streek. Croques, grusines (borden met streekproducten), soepen en salades... Een kort menu dat varieert naargelang het seizoen.

Voor gezinnen is alles voorzien om jong en oud met gemak een gezellig moment te laten doorbrengen! Een aangepast menu, een speelruimte, speeltuigen, een luiertafel, het lenen van slabbetjes, de mogelijkheid om een flesje of een maaltijd op te warmen...

Apparatuur en diensten

  • Kinderspeelplaats Kinderspeelplaats
  • Tuin/park Tuin/park
  • Parking Parking
  • Terras Terras

Extra informatie

Open van woensdag tot vrijdag van 12u tot 22u30,

op zaterdag van 18u tot 22u30 en op zondag van 10u tot 16u (brunch).

Gesloten op maandag en dinsdag.

30

Groepen aanvaard Groepen aanvaard Frans Frans