Ga op schattenjacht met Totemus in Moressée

Ontdek, in gezelschap van Divine, het fokken van het Blauwe Gemengde runderras dat de trots is van Moressée, dit mooie dorp met bucolische accenten.
Tijdens de 7,5 km lange route komt u meer te weten over zijn habitat, zijn dieet, zijn kenmerken, de producten die ermee worden gemaakt en nog veel meer! En niet te vergeten de prachtige landschappen van de Condroz en de Famenne.

Beschrijving van de jacht

Ken je het Blue Mixed runderras? Divine, de zus van de koeien die u tijdens deze prachtige natuurwandeling zult ontmoeten, zal u alles vertellen wat u over haar ras moet weten. U zult meer te weten komen over haar habitat, haar dieet, haar kenmerken, de producten die zij voortbrengt en nog veel meer! U zult ook gecharmeerd zijn van de landschappen van de Condroz en de Famenne. U zult versteld staan zoveel te leren in zo’n rustig en landelijk jachtgebied!
Totemus is een geconnecteerde mobiele schattenjachtapplicatie die wordt gebruikt om de rijkdommen van onze regio’s op een leuke en interactieve manier te herontdekken. Ga met je smartphone op avontuur en los raadsels op om van de ene toeristische trekpleister naar de andere te gaan en te ontdekken waar de Totem van de plaats die je verkent verborgen is. Totemus houdt het midden tussen een schattenjacht en geocaching en wil het erfgoed promoten via een meeslepende en opwindende ervaring die sport, met verschillende moeilijkheidsgraden, cultuur en avontuur combineert. Dankzij de kaart van de beschikbare jachten, of de suggestie van nabijgelegen routes, (her)ontdek een lokaal toeristisch aanbod, alleen, met familie of vrienden!