De ambachtelijke workshops van deze winter

Deze winter is knutselen de trend! De workshops doen een beroep op uw verbeelding en creativiteit. We ontdekken handmatige activiteiten, om unieke en 100% handgemaakte objecten te maken. Hier zijn enkele ideeën voor creatieve workshops waaraan u met vrienden, familie of zelfs alleen kunt deelnemen!

natuur en ambachtelijke workshops

WildSpoon biedt vele creatieve workshops, of wandelingen en cursussen rond ambachten. Ambachtslieden delen hun passie en leren u hun expertise op vele gebieden!

Tussen hout, klei, keramiek of planten wachten u verschillende manuele activiteiten. Dit is een kans om unieke objecten van allerlei aard te maken; kannen, potten, oya’s, vogelhuisjes, banken, stoelen, lepels, kruidenthee, manden… Je zult niet met lege handen vertrekken!

creativiteit geeft je eetlust!

Sista Sista is een warm en gastvrij café waar je je altijd goed voelt! U zult huisgemaakte gerechten ontdekken, gemaakt met verse lokale en seizoensgebonden producten.

Pannenkoeken, wentelteefjes, eiertoast, hartige taarten, gevulde bagels, verse groentesoep, proefplankjes maar ook zoetigheden zoals koekjes, brownies, cheesecake… Genoeg om alle fijnproevers te plezieren.

Maar dat is niet alles! Het is ook een plaats van creativiteit. Er worden tal van evenementen georganiseerd: creatieve workshops, yogalessen, concerten, tentoonstellingen…

keramiek workshops

La Datcha de Vin’C organiseert keramiekworkshops om u kennis te laten maken met dit prachtige ambacht.

Een warme en gezellige sfeer wacht op je bij Vincianne, die je leert je handen vuil te maken om je creativiteit de vrije loop te laten!

Het is ook een geweldig cadeau-idee voor uw geliefden. Het is mogelijk een cadeaubon aan te bieden om een keramische mok te leren maken. Dit is een kans om tijd voor jezelf te nemen en een object met een ziel te creëren.

Creaties & Deco Workshops

Murmures & Vous is gespecialiseerd in eco-interieurinrichting en ruimteoptimalisatie. Zij bieden creatieve workshops over decoratieve kunst, voornamelijk rond garen.

De kunst van het weven en macramé heeft straks geen geheimen meer voor u! Er staan je ook andere verrassingen te wachten…